LISTĂ

Servicii și tarife

Cameră senzorială digitalizată

În camera senzorială digitalizată tehnologia, luminile, vibrațiile
și alte elemente speciale conlucrează în vederea stabilirii unei conexiuni puternice pe care copilul trebuie să o construiască cu mediul din care face parte, simțurile privind ființa individuală dezvoltându-se și generând o dezvoltare mult mai rapidă și integratoare a subiectului supus experiențelor. Principiile acestei camere împletesc noțiuni din terapia ABA, însă se concentrează și asupra autostimulării și stimulării externe militând pentru evoluția atenției sporite a răspunsului prompt și a conștientizării spațiului în care subiectul se desfășoară.

Cameră senzorială simplă

Camera senzorială are drept scop dezvoltarea și stimularea simțurilor copilului prin folosirea metodelor de tipul jocului și a celor care antrenează dezvoltarea unor noi deprinderi și competențe. Camera este dotată cu instrumente specifice de lucru care ghidează evoluția copilului alături de terapeut în toate palierele sale de dezvoltare, timp în care interacțiunea este permanentă și centrată pe nevoile individuale ale fiecăruia.

Terapie ABA

Analiza comportamentală aplicată se concentrează asupra recuperării copiilor cu TSA urmărind tehnici de manipulare a comportamentului uman pe baza principiilor psihologiei pozitive. În general, terapia ABA vizează elemente comune de recuperare și evoluție a copilului, însă acestea se extind sau se restrâng în funcție de particularitățile fiecărui copil în parte.

Psiho-oncologie

Psiho-oncologia face parte dintr-un model integrativ de abordare a pacientului oncologic, bazat pe dovezi și se adresează nevoilor psiho-sociale ale acestuia. De la diagnostic, pe perioada tratamentelor și chiar și după acestea, pacientul oncologic are nevoie de integrarea tuturor etapelor prin care organismul său trece, împreună cu modificările sociale și adaptative pe care trebuie să le depășească și să le accepte, fără a leza capacitățile de luptă și motivare în lupta în care este protagonist.

Recuperare limbaj post AVC

În urma unui AVC unii dintre pacienți suferă afectări grave ale ariilor cerebrale care sunt responsabile de gestionarea limbajului. Astfel, nu de puține ori pacienții au nevoie de terapii de recuperare a limbajului expresiv, care presupun atât exerciții de mobilitate ale aparatului fonoarticulator, cat și elemente stimulatorii ce susțin producerea unor sunete simple, până la redobândirea capacităților de pronunție a cuvintelor și ulterior a propozițiilor, frazelor ce susțin vorbirea. Recuperarea pacientului este un proces intens, uneori anevoios, însă care poate avea mare succes. De asemenea, interesul și motivația pacientului contribuie în mod deosebit la recuperarea acestuia.

Logopedie

Scopul logopediei este acela de a asigura dezvoltarea psihică generală, normală a indivizilor, în sfera limbajului, prin înlăturarea tulburărilor de vorbire cu care aceștia se confruntă, formând și stabilind capacități cu ajutorul cărora să poată stabili relații corecte și utile cu cei din mediul său.

Kinetoterapie

Kinetoterapia reprezintă una dintre formele de terapie ce vizează folosirea exercițiilor fizice, în forme variate, în scopul recuperării, ameliorării sau menținerii sănătății celor ce beneficiază de aceasta. Cu ajutorul mișcărilor active, a celor pasive și a unor tehnici speciale de masaj, kinetoterapia susține dezvoltarea motricității indivizilor.

Consiliere parentală

Consilierea parentală este procesul prin intermediul căruia părinții sunt călăuziți în relația cu copilul lor. Acest proces conduce la obținerea unor relații strânse de legătură între aceștia, îmbunătățind abilitățile de relaționare ale părinților cu copilul, dar și capacitățile lor de abordare a situațiilor privind creșterea minorului.

Consiliere și terapie suportivă

Terapia suportivă este cea cu ajutorul căreia individul beneficiază de empatia și susținerea de care are nevoie la traversarea anumitor etape ale vieții. Astfel, clientul pășește într-un mediu de acceptare și încurajare, în timp ce terapeutul urmărește cu interes întărirea mecanismelor sale de apărare și adaptare.

Optimizarea și dezvoltare personală

Optimizarea și dezvoltarea personală presupun cu precădere elemente de susținere a proceselor de autocunoaștere, comunicare asertivă și punerea în valoare a potențialului și resurselor interne. De altfel, acest tip de terapie urmărește dezvoltarea încrederii de sine, susține capacitățile de management a emoțiilor negative și timpului investit în activitățile de zi cu zi și dezvoltă toate capacitățile ce implică buna desfășurare a vieții individului.

Psihoterapie de familie

Psihoterapia de familie vizează observarea interacțiunilor dintre membrii familiei ce accesează acest tip de terapie, experiență în lumina căreia sunt urmărite modalități și căi propice prin intermediul cărora echilibrul și armonia familială să poată fi atinse.

Psihoterapie copii și adolescenți

În dezvoltarea fiecăruia există trepte pe parcursul cărora urcarea devine mai dificilă, fapt pentru care copiii și adolescenții au adesea nevoie de trasarea unor direcții ce poate colora harta viitorului lor. Împreună, în cadrul acestui tip de terapie, dar și cu suportul celor alături de care se dezvoltă, copiii și adolescenții înfloresc, lucrează spre identificarea pasiunilor lor, înțeleg schimbările ce năvălesc asupra lor și iau contact cu lumea într-un mod lipsit de brutalitate și plin de elan pozitiv.

Psihoterapie adulți

Psihoterapia individuală este un proces ce conferă clientului posibilitatea de a păși într-un spațiu supus explorării și conștientizării. Este un spațiu de întâlnire și regăsire interioară, în care fiecare are posibilitatea de a se împăca cu sine, de a accepta și întelege trecutul, de a iubi prezentul și de a aștepta așa cum se cuvinte viitorul.

Psihoterapie de cuplu

Relațiile interumane funcționează pe baza dinamicii permanente în funcție de care acestea evoluează sau involuează. Psihoterapia de cuplu este acea formă de întâlnire în cadrul căreia cele ce sunt trăite, dar ascunse în adâncul fiecăruia, pot fi scoase la suprafață și așezate drept miza unui punct comun pe care amandoi partenerii trebuie să îl atingă. În sensul ei restrâns, este ceea ce poate transforma un drum de plecare, într-un ,,bine ai venit acasă!”, mai bun, mai calm și mai sudat.

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup este o formă specială de terapie în care un număr mic de oameni se adună laolaltă pentru a se ajuta unul pe celălalt prin împărtășirea experiențelor lor, prin recunoașterea celor ce au lăsat urme și fricile privind explorarea viitorului. Toate se desfășoară sub îndrumarea unui terapeut specializat al cărui interes principal este atingerea scopului comun al grupului – evoluția, recuperarea și dorința de a merge înainte pe un drum al succesului individual.

Evaluare psihologică

Evaluarea psihologică este de cele mai multe ori nu doar necesară, ci și dovada complexității instrumentelor și metodelor ce stau la baza identificării și stabilirii unui plan corect de acțiune, atunci când se confirmă nevoia unuia. Astfel, aceasta are drept scop stabilirea problematicilor și situațiilor clare cu care subiectul evaluării se confruntă, care anume sunt particularitățile evenimentelor ce declanșează și mențin cele întâmpinate și cum anume este potrivit să se acționeze asupra acestora în vederea obținerii echilibrului adecvat unei vieți calitative.

Psihodiagnostic și evaluare clinică adulți

Psihodiagnosticul reprezintă un act complex de evaluare psihologică și se referă la cunoașterea factorilor psihologici relevanți în desfășurarea tuturor formelor de activitate. Acesta include investigarea și psihodiagnosticul tulburărilor mentale, evaluarea psihologică a stării de sănătate mintală, deci contribuie la identificarea problematicilor ce cer construirea unor planuri de intervenție precise, concrete, în beneficiul sănătății psihice a subiectului evaluat.

Psihodiagnostic și evaluare clinică copii

Psihodiagnosticul reprezintă un act complex de evaluare psihologică și se referă la cunoașterea factorilor psihologici relevanți în desfășurarea tuturor formelor de activitate. Acesta include investigarea și psihodiagnosticul tulburărilor mentale, evaluarea psihologică a stării de sănătate mintală, deci contribuie la identificarea problematicilor ce cer construirea unor planuri de intervenție precise, concrete, în beneficiul sănătății psihice a subiectului evaluat.

Psihoterapie Cognitiv Comportamentală adulți

Psihoterapia cognitiv-comportamentală se concentrează pe metode specifice care susțin schimbarea comportamentelor indivizilor prin abordarea cognitivă a acestora. Terapia TCC s-a dovedit a fi extraordinar de utilă în schimbarea calității vieții subiecților ei ameliorând sau tratând multiple elemente ale tulburărilor și afecțiunilor psihice, motiv pentru care a devenit una dintre cele mai folosite tipuri de terapii cu efecte și consecințe măsurabile.

Psihoterapie Cognitiv Comportamentală copii

Psihoterapia Cognitiv Comportamentală pentru copii a ajuns una dintre cele mai folosite terapii cu rezultate excepționale asupra evoluției acestora și modului lor de relaționare cu mediul extern, dar și cu sine.
Acest tip de terapie este adesea folosită în tratamentul autismului și al altor afecțiuni sau tulburări având o abordare completă și eficientă ce contribuie la schimbarea comportamentelor copilului și abordarea unora noi capabile să contureze dezvoltarea și competențele necesare unei vieți aproape de independență.

Avize

Aviz psihologic pentru copii cu cerințe educaționale speciale – CES 119 Lei
Aviz psihologic pentru încadrare grad de handicap 129 Lei
Aviz psihologic pentru orientare şcolară şi profesională – OSP 120 Lei
Aviz psihologic permis de conducere toate categoriile 119 Lei
Aviz licenţă detectiv particular 150 Lei
Aviz analiză şi prevenirea accidentelor de muncă, identificarea şi gestionarea factorilor de risc de inadaptare profesională, cunoaşterea şi asistenţa psihologică a personalului 130 Lei
Aviz diagnoză şi intervenţie organizaţională, managementul stresului, managementul situaţiilor de criză şi negociere, asigurarea psihologică a situaţiilor operative,asigurarea suportului psihologic al misiunilor şi activităţilor specifice, formarea şi orientarea profesională 129 Lei
Aviz psihologic angajare (agenţi pază, poliţişti etc. cu arma/fără armă) 130 Lei
Aviz psihologic angajare (cadre didactice, meserii cu grad mare de risc, funcţii de conducere) 140 Lei
Aviz psihologic nivel de integritate – inspector antifraudă ANAF 160 Lei
Aviz testări periodice 100 Lei

Abonamente

*Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a treia ședință
**De valabilitatea fiecărui abonament se poate beneficia pe o perioadă de maxim două luni, ulterior serviciile incluse în conținutul acestuia fiind anulate
Abonament terapie

Cameră senzorială simplă

4 ședințe x 50 minute
640 Lei 600
Abonament terapie

Cameră senzorială digitalizată

4 ședințe x 50 minute
880 Lei 780
Abonament mixt

Cameră senzorială simplă + digitalizată

8 ședinte x 50 minute - 4 ședințe cameră senzorială simplă, 4 ședințe cameră senzorială digitalizată
1520 Lei 1100

Terapie ABA

4 ședințe x 50 minute
800 Lei 740

Terapie ABA

8 ședințe x 50 minute
1600 Lei 1400

Terapie ABA

10 ședinte x 50 minute
2000 Lei 1700
Scroll to Top