Kinetoterapie

Recuperare și vindecare

Kinetoterapia este acea metodă profilactică și terapeutică ce susține îmbunătățirea sistemelor osteoarticular și neuromuscular ale organismului. Ea reprezintă metoda care studiază funcționalitatea organismului și asigură capacitatea sa de a relua activitățile cotidiene îmbunătățind calitatea vieții. Kinetoterapia folosește o varietate de exerciții fizice, mișcări și tehnici de masaj pentru asigurarea sau recăpătarea ori ameliorarea mobilității individului.

În sens larg, ea poate fi privită drept terapia mișcării cu influențe în numeroase patologii.

În zilele noastre, kinetoterapia  se desfășoară sub forme multiple, diversificate cu instrumente și echipamente aproape la îndemâna oricui fiind aplicabilă indiferent de vârstă, sub atenta coordonare a unui kinetoterapeut și sub recomandarea realizată de medicul său curant.

Kinetoterapie: În ce afecțiuni este indicată?

Avantajele kinetoterapiei

Kinetoterapia la domiciliu

 Spre deosebire de practicile generale, Realm împreună cu echipa de kinetoterapeuți asigură posibilitatea pacienților de a beneficia de servicii de kinetoterapie chiar la domiciliul lor. În cazurile în care pacientul este nedeplasabil.

Realm asigură:

  • Deplasarea kinetoterapeutului la adresa indicată de tine
  • Stabilirea planului de terapie
  • Echipamente minim necesare pentru realizarea exercițiilor de kinetoterapie

Ședințe de kinetoterapie

Tipuri de kinetoterapie:

Cât costă o ședință cu un kinetoterapeut în București

Ședință

1 ședință x 50 minute
Lei 230

Ședință la domiciliu

1 ședință x 50 minute
Lei 300

Abonamente ședințe cu kinetoterapeut specializat la Realm

*De valabilitatea fiecărui abonament se poate beneficia pe o perioadă de maxim două luni, ulterior serviciile incluse în conținutul acestuia fiind anulate
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 2-a ședință.

Kinetoterapie

4 ședințe x 50 minute
920 Lei 880
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 3-a ședință.

Kinetoterapie

6 ședințe + 1 ședință gratis x 50 minute
1610 Lei 1380
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 4-a ședință.

Kinetoterapie

8 ședințe x 50 minute
1840 Lei 1780
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 5-a ședință.

Kinetoterapie

10 ședințe x 50 minute
2300 Lei 2220
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 6-a ședință.

Kinetoterapie

12 ședințe x 50 minute
2760 Lei 2660

Kinetoterapeuti centrul Realm din București

Angel Pădureț

Specialist Kinetoterapie

Despre mine

Sunt un kinetoterapeut dedicat și plin de compasiune, cu un angajament puternic de a îmbunătăți viața celor alături de care lucrez, iar misiunea mea se extinde dincolo de orizontul acestei discipline. Specializat fiind în kinetoterapie și motricitate special și cu o experiență vastă alături de adolescenți și copii, mă angajez profund nu numai îmbunătățirii bunăstării fizice a pacienților, ci și îmbunătățirii fericirii generale și a calității vieții.

Abordarea mea are rădăcinile în compasiune, se concentrează pe pacient și se bazează pe empatie, răbdare și o înțelegere profundă a provocărilor unice cu care se confruntă oamenii. Mă străduiesc să creez un mediu de susținere pozitiv în care pacienții se simt apreciați și puternici, ascult activ, încurajez și promovez un sentiment intens al comunității și îmi propun să stimulez spiritul și motivația tuturor.

Scopul meu final este să văd nu doar recuperarea fizică a pacienților mei, ci și câștigul unei perspective mai bune asupra vieții, înarmați fiind cu instrumentele necesare atât față de sănătatea fizică, cât și față de bunăstarea emoțională.

Competențe

– Kinetoterapeut

– Fizioterapeut

Educație

– Universitatea Româno-Americană, Facultatea de Educație Fizică, Sport și Kinetoterapie, Specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială, Licență (2020-2023)

– Universitatea Româno-Americană, Curs „Motor-Control – Translating theories into practical applications” (2020)

Kinetoterapie în București - Unde ne găsești?

Kinetoterapie: Ce spun clienții noștri?

Kinetoterapie - Întrebări frecvente

Realizarea tuturor pașilor corespunzători presupune ca pacientul să aibă o recomandarea de la medicul ortoped, astfel încât kinetoterapeutul să aibă posibilitatea de a creea și aplica ulterior planul de terapie.

Luând în considerare discuția despre afecțiuni cu influențe asupra stării de sănătate a indivizilor este de preferat ca toate exercițiile să se realizeze sub supravegherea și la indicațiile unui kinetoterapeut. Unele elemente ar putea fi studiate și practicate și la domiciliu, însă doar atunci când pacientul se asigură că execuția este corectă.

În cazul în care afecțiunile pacientului fac imposibilă deplasarea acestuia la cabinet ori este mult prea dificilă sau periculoasă pentru starea sa de sănătate, kinetoterapia poate fi aplicată și la domiciliu.

Spre deosebire de kinetoterapie, care implică mecanismele articulare și neuromusculare ale pacientului ce este nevoit să participe la exerciții, fizioterapia folosește agenți fizici naturali sau artificiali aplicați direct pe zonele dureroase. 

Deși inițial gândul te trimite la kinetoterapie ca fiind o soluție pentru probleme de durere de spate, ori altele de asemenea, ea poate susține chiar și afecțiune reumatologice, recuperări după traumatisme, accidente sau intervenții chirurgicale și poate fi practicată chiar și în sfera unor tulburări de comportament precum celor cu TSA și altele.

Formular de programare

Scroll to Top