Kinetoterapie

Recuperare și vindecare

Kinetoterapia este acea metodă profilactică și terapeutică ce susține îmbunătățirea sistemelor osteoarticular și neuromuscular ale organismului. Ea reprezintă metoda care studiază funcționalitatea organismului și asigură capacitatea sa de a relua activitățile cotidiene îmbunătățind calitatea vieții. Kinetoterapia folosește o varietate de exerciții fizice, mișcări și tehnici de masaj pentru asigurarea sau recăpătarea ori ameliorarea mobilității individului.

În sens larg, ea poate fi privită drept terapia mișcării cu influențe în numeroase patologii.

În zilele noastre, kinetoterapia  se desfășoară sub forme multiple, diversificate cu instrumente și echipamente aproape la îndemâna oricui fiind aplicabilă indiferent de vârstă, sub atenta coordonare a unui kinetoterapeut și sub recomandarea realizată de medicul său curant.

Kinetoterapie: În ce afecțiuni este indicată?

Avantajele kinetoterapiei

Kinetoterapia la domiciliu

 Spre deosebire de practicile generale, Realm împreună cu echipa de kinetoterapeuți asigură posibilitatea pacienților de a beneficia de servicii de kinetoterapie chiar la domiciliul lor. În cazurile în care pacientul este nedeplasabil.

Realm asigură:

  • Deplasarea kinetoterapeutului la adresa indicată de tine
  • Stabilirea planului de terapie
  • Echipamente minim necesare pentru realizarea exercițiilor de kinetoterapie

Ședințe de kinetoterapie

Tipuri de kinetoterapie:

Cât costă o ședință cu un kinetoterapeut în București

Ședință

1 ședintă x 50 minute
Lei 230

Abonamente ședințe cu kinetoterapeut specializat la Realm

*De valabilitatea fiecărui abonament se poate beneficia pe o perioadă de maxim două luni, ulterior serviciile incluse în conținutul acestuia fiind anulate
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a treia ședință.

Abonament kinetoterapie

4 ședinte x 50 minute
920 Lei 840
Abonamentul pentru kinetoterapie se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a treia ședință.

Abonament kinetoterapie

6 ședinte + 1 ședință gratis x 50 minute
Lei 1380

Kinetoterapeuti centrul Realm din București

Angel Pădureț

Kinetoterapeut

Terapie la centru

Kinetoterapie în București - Unde ne găsești?

Kinetoterapie: Ce spun clienții noștri?

Kinetoterapie - Întrebări frecvente

Realizarea tuturor pașilor corespunzători presupune ca pacientul să aibă o recomandarea de la medicul ortoped, astfel încât kinetoterapeutul să aibă posibilitatea de a creea și aplica ulterior planul de terapie.

Luând în considerare discuția despre afecțiuni cu influențe asupra stării de sănătate a indivizilor este de preferat ca toate exercițiile să se realizeze sub supravegherea și la indicațiile unui kinetoterapeut. Unele elemente ar putea fi studiate și practicate și la domiciliu, însă doar atunci când pacientul se asigură că execuția este corectă.

În cazul în care afecțiunile pacientului fac imposibilă deplasarea acestuia la cabinet ori este mult prea dificilă sau periculoasă pentru starea sa de sănătate, kinetoterapia poate fi aplicată și la domiciliu.

Spre deosebire de kinetoterapie, care implică mecanismele articulare și neuromusculare ale pacientului ce este nevoit să participe la exerciții, fizioterapia folosește agenți fizici naturali sau artificiali aplicați direct pe zonele dureroase. 

Deși inițial gândul te trimite la kinetoterapie ca fiind o soluție pentru probleme de durere de spate, ori altele de asemenea, ea poate susține chiar și afecțiune reumatologice, recuperări după traumatisme, accidente sau intervenții chirurgicale și poate fi practicată chiar și în sfera unor tulburări de comportament precum celor cu TSA și altele.

Formular de programare

Scroll to Top