Evenimente

Deschiderea Realm- Centru de integrare și terapie senzorială - 8 - 9 decembrie 2023.

Cum a fost?

Am dat startul formării unei comunități excelente formate dintr-o echipă de specialiști de top, din oameni ce dau totul ca centrul să ofere totul la standarde maxime și, nu în ultimul rând, cei ce contează cel mai mult: copii, tineri, părinți, bunici și prieteni ce au venit militând pentru binele sănătății psihice, pentru susținerea celor ce trec prin perioadele grele de acceptare și adaptare, dar și pentru a vedea ce anume este Realm și cum ne propunem de fapt să împletim tainele psihologiei cu tehnologia de ultimă generație.

Ce ne-a surprins?

Am cunoscut copilași, tineri, adolescenți și adulți cu TSA și nu numai și ne-am dat seama de faptul că unde curajul nostru e mare, ambiția poate crește și mai mult pe zi ce trece, doar cunoscând mai mulți dintre voi și simțind cât de mult meritați să construim, astfel am trasat deja primele obiective pentru anul 2024.

Ce ne propunem printre multe altele?

Vom organiza ateliere de socializare pentru adulții cu TSA, pentru cei cu Sindrom Down și nu numai.

Vom organiza ședințe de cameră senzorială spre împletirea lumii virtuale cu ceea ce terapia ocupațională presupune.

Vom depăși orice standarde ale terapiilor folosite pentru cei cu TSA și vom primi în lumea imersivă Realm pe toți cei a căror recuperare este atât de așteptată.

Vom stabili ateliere pentru copii tipici și atipici. Vom construi ateliere de socializare, învăța să ne adaptăm celor din jur, să iubim și să credem.

Vom veni în sprijinul celor ce au trecut printr-un diagnostic oncologic ori se află pe acest drum anevoios, inclusiv la domiciliul lor. Vom face asemenea și pentru cei ce au suferit un AVC și nu doar pentru aceștia.

Vom susține pe cei ce au trecut prin experiența grea a unei amputații și vom vedea împreună ceea ce lumea încă oferă, chiar în lipsa unei părți din noi.

Ce mai avem de spus?

Multe, dar mai multe de făcut și dovedit.

Scroll to Top