Despre noi

Valori

Ne bazăm pe valori pe care le ridicăm la nivel de artă. Sănătatea, integritatea, inovarea, eficiența și creativitatea sunt cele pe care le împletim zi de zi spre realizarea celor mai bune planuri de intervenție și a celor mai bune proiecte care să asigure sănătatea psihică a celor ce fac parte din comunitatea noastră.

Misiune

Suntem cei pentru care inovația nu are margini și pentru care profesionalismul se reflectă în viețile schimbate ale clienților noștri. Ne propunem să susținem dezvoltarea fiecărui individ în parte, de la cele mai mici vârste și până la anii seniorilor, astfel încât să contribuim la sănătatea mintală a comunității noastre atingând cele mai înalte standarde.

Viziune

Viziunea Realm acaparează un spectru larg al metodelor, terapiilor și soluțiilor adoptate în psihologia internațională și chiar în educația culturală diversificată, fapt ce ne asigură exclusivitate în capacitatea de a construi o lume în interiorul căreia este concepută piesă cu piesă imaginea unui plan existențial complex.

Metode

Măsurăm în timp tot ceea ce ni se întâmplă, motiv pentru care metodele noastre implică asigurarea unui spațiu în care se regăsesc toate serviciile psihologice și de recuperare de care clienții noștri au nevoie și punem mare preț pe individualizarea planurilor de intervenție ale fiecăruia garantând rezultate excelente.

GALERIE

Vizitează-ne

Timeline

Istoric

+ 1 k
Pacienti
74 k
Treatmente Complete
10
Ani de experienta
0
Metode aplicate

ECHIPA

Specialiști

Angel Pădureț

Specialist Kinetoterapie

Sunt un kinetoterapeut dedicat și plin de compasiune, cu un angajament puternic de a îmbunătăți viața celor alături de care lucrez, iar misiunea mea se extinde dincolo de orizontul acestei discipline. Specializat fiind în kinetoterapie și motricitate special și cu o experiență vastă alături de adolescenți și copii, mă angajez profund nu numai îmbunătățirii bunăstării fizice a pacienților, ci și îmbunătățirii fericirii generale și a calității vieții. 

Abordarea mea are rădăcinile în compasiune, se concentrează pe pacient și se bazează pe empatie, răbdare și o înțelegere profundă a provocărilor unice cu care se confruntă oamenii. Mă străduiesc să creez un mediu de susținere pozitiv în care pacienții se simt apreciați și puternici, ascult activ, încurajez și promovez un sentiment intens al comunității și îmi propun să stimulez spiritul și motivația tuturor. 

Scopul meu final este să văd nu doar recuperarea fizică a pacienților mei, ci și câștigul unei perspective mai bune asupra vieții, înarmați fiind cu instrumentele necesare atât față de sănătatea fizică, cât și față de bunăstarea emoțională. 

Mara Romonți

Psihoterapeut

Empatia, dorința de a face bine si profesionalismul sunt valorile care mă definesc și pe care le aplic în activitatea mea de zi cu zi. Sunt Mara, psihoterapeut cu formare cognitiv-comportamentală și formator acreditat. Se spune că mintea noastră poate să fie cel mai mare dușman sau cel mai bun prieten. Eu îmi doresc să fiu un ghid în această călătorie și să îi ajut pe cei care lucrează alături de mine să se împrietenească cu sine pentru a putea trece mai ușor peste provocările vieții. Sunt extrem de devotată muncii mele, motiv pentru care sunt întotdeauna în pas cu cele mai noi abordări terapeutice și inovații din domeniu.

Am terminat studiile de licență și masterat în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie, iar de când am început să practic profesia de psihoterapeut, particip constant la cursuri, training-uri și conferințe din domeniul psihoterapiei, astfel încât în cabinet aplic o varietate de tehnici, nu doar din terapia cognitiv-comportamentală, ci și din terapii noi precum Schema therapy și ACT (Acceptance and Commitment therapy).

Mă bucur să lucrez alături de fiecare minte în parte și sunt întotdeauna nerăbdătoare să gust din evoluția clienților mei, conștientizând totodată și șansele de dezvoltare pe care le am și eu în procesul de relaționare. Cu fiecare poveste, învăț mai mult pentru povestea viitoare, cu fiecare provocare, sunt mai aproape de realitatea diversă a lumii.

Roxana Stănescu

Psiholog clinician

Sunt psiholog clinician și terapeut ABA. Am ales să-i însoțesc pe cei mici în drumul lor spre dezvoltarea și însușirea abilităților cognitive, dar și spre câștigul celor mai importante deprinderi care să asigure evoluția și independența lor, întocmai din pasiunea pentru puterea pe care terapia ABA o poate avea asupra subiecților.

De altfel, mi-am asumat cu aplomb colaborarea cu tinerii și adolescenții ce au nevoie de sprijin în înțelegerea emoțiilor și experiențelor lor, dar și cu adulții ce au nevoie de o mai bună înțelegere a diagnosticului copilului lor ori de suport în ceea ce privește presiunea cotidiană asupra stării emoționale a fiecăruia, astfel încât să susțin funcționalitatea întregii familii cu ajutorul procesului terapeutic căruia mă dedic cu atâta pasiune.

Fiecare zâmbet al clienților mei înseamnă o șansă nouă a unei societăți mai sănătoase și stabile.

Ruxandra Dragomir

Psiholog clinician

Sunt Ruxandra și am pornit pe acest drum cu pasiune și curiozitate despre oameni. Pentru mine șansa de a fi alături de ei în drumul spre sine este un dar și o oportunitate antrenantă zi de zi, ceea ce mă face să nu uit de scopul principal – de a face cât mai mulți oameni să fie bine cu sine și de a contribui la sănătatea psihică a celor ce ne înconjoară. Sunt alături de cei care întâmpină momente furtunoase și îi însoțesc nu până când acestea se domolesc, ci până când ajung la capacitatea de a le gestiona singuri, într-un mod calm, calculat și benefic lor.

De altfel, sunt alături de toți cei care își doresc să se descopere, să se cunoască, să ajungă în profunzimea lor și să-și aprofundeze studiul despre ceea au drept convingeri și le ghidează viitorul. În afara lucrului cu adulții și tinerii cărora mă dedic, lucrez cu copiii ce întâlnesc dificultăți în dezvoltare sau relaționare, evaluez nivelul de evoluție al acestora si funcțiile adaptative, stabilind planul de intervenție potrivit fiecăruia. Un plan bine făcut este un pas spre o lume mai bună, un plan urmat cu consecvență este un loc alături de cei ce o conduc.

Ștefania Budacu

Specialist logopedie, Psiholog clinician

Timpul m-a învățat să vorbesc mai puțin și să ascult mai mult. Consider clientul drept cea mai bună carte de vizită, motiv pentru care cei ce mă definesc cu adevărat sunt oamenii alături de care lucrez: îmi place ceea ce fac, fac cu plăcere, îmi plac oamenii și îmi place să pot fi de ajutor. Nu dau sfaturi, contrar dorinței multor persoane, dar știu să pun întrebările potrivite astfel încât să ajungă fiecare la propriul său răspuns: acela care i se potrivește cel mai bine.


Lucrez cu persoane de toate vârstele, de la cei mai mici la cei mai mari, persoane cu diverse probleme de sănătate, cu diverse povești, valori, defecte, frici și planuri, persoane de la care am învățat și pentru care am vrut să învăț întotdeauna și mai mult.
De la accidente vasculare cerebrale care necesită recuperarea limbajului și până la susținerea emoțională a persoanelor care suferă diverse traume fizice sau psihice, boli care tratează, stări de anxietate și panică, pierderea încrederii în sine și în cei din jur – dincolo de zâmbete sau ridicări din umeri – suntem cu toții un evantai de conștiință și reacții de toate felurile.


Consider că suntem perfecți în imperfecțiunea noastră și e bine să ajungem să ne bucurăm de asta.
Într-o lume în care putem fi orice, să alegem să fim buni!

Adela Muntean

Specialist logopedie, Psiholog clinician

Privesc fiecare persoană cu care lucrez ca pe un cufăr cu comori. Indiferent de motivul pentru care oamenii îmi trec pragul cabinetului, știu că în spatele poveștilor de viață se află extrem de multe lucruri valoroase.


Am ales psihologia pentru că este un domeniu divers, în care poți să crești constant, dar în același timp să oferi sens celor din jur. Experiențele de dezvoltare profesională în care m-am implicat mi-au fost utile în a dezvolta abilități în domeniul psihologiei clinice, logopedie, TCC, ABA, psihoterapie individuală, psihologie educaţională şi consiliere şcolară.
Am învățat să nu judec, să fiu curioasă și să accept necondiționat.


Înainte să fiu specialist, îmi place să fiu om. Mă definește sinceritatea, corectitudinea, empatia și deschiderea către oameni. Indiferent de serviciul pe care îl ofer, abordarea mea este centrată pe persoană. Pun mult accent pe colaborare, pe nevoile și valorile persoanei din fața mea. Văd fiecare ședință de evaluare/intervenție ca pe un puzzle. Completăm bucată cu bucată pentru ca în cele din urmă să avem o imagine de ansamblu așa cum ne-am dorit.
Din punct de vedere practic, pun accent pe teste și tehnici validate științific.

Management&Info

Ștefania Zorcă

Fondator

Privesc psihologia drept sursa infinită a tuturor curiozităților ce stârnesc motivația mea zilnică.


Sunt fondatorul Realm și mi-am dorit să creez un spațiu în care tehnologia se împletește cu experiențele și cunoștințele unei echipe uimitoare ce conlucrează permanent pentru sănătatea psihică a celor pentru care ne dedicăm.


Privesc imposibilul ca pe o provocare, fac diferitul să fie demn de admirație și ating întotdeauna cele pe care mi le propun, astfel Realm fiind experiența tuturor celor pentru care speranța devine realitatea zilelor apropiate.

Nicoleta Gagelea

Asistent coordonator

Sunt întotdeauna entuziastă atunci când vine vorba de provocări și de posibilitatea de a învăța ceva nou. Fiind un spirit organizatoric, îmi place să contribui la gestionarea activităților, iar Realm mi-a oferit șansa să fac asta chiar pentru oameni minunați al căror drum în viață are nevoie de o mână de ajutor la momentul potrivit.

Sunt plăcut surprinsă de oamenii cu care lucrez, mă bucur de toți cei pe care îi întâlnesc și am grijă ca parcursul fiecăruia să fie unul lin și facil în tot ceea ce înseamnă experiențele Realm.

Angelica Zorcă

Administrator

Ceea ce mă definește cu primordialitate este dedicarea cu care ajut oamenii și spiritul organizatoric extrem de bine conturat. Întotdeauna mă asigur că lucrurile sunt aranjate și coordonate, astfel încât activitățile de care mă ocup să se ridice la cele mai înalte standarde. Lucrul cu oamenii este ceva fără de care activitățile mele nu ar fi la fel de entuziaste, iar zâmbetul obținut din relația cu toți cei cu care interacționez mă împlinește.


În Realm am regăsit aerul provocărilor de care îmi era dor și de care consider că societatea din ziua de astăzi are nevoie să se ocupe cu mai mare responsabilitate, așa cum noi, cei din echipa acestui univers minunat, vom face mereu.

Legal

Adelina Craiciu

Consilier Juridic

Pentru Realm am promis să asigur suportul juridic și să construiesc toate cele necesare ca activitățile extraordinare ce se regăsesc aici să fie întotdeauna încununate de conformitatea cu sfera legală.


Cred în scopul Realm și îmi doresc să contribuim pozitiv la sănătatea mintală a cât mai multor oameni, fie ei mici sau mari. Consider că oricine își poate realiza visurile și ceea ce pare imposibil, uneori e ușor de realizat doar cu puțin sprijin și îndrumare.

Scroll to Top