Consiliere și terapie suportivă

Suport și susținere

Terapia suportivă este cea cu ajutorul căreia individul beneficiază de empatia și susținerea de care are nevoie la traversarea anumitor etape ale vieții. Astfel, clientul pășește într-un mediu de acceptare și încurajare, în timp ce terapeutul urmărește cu interes întărirea mecanismelor sale de apărare și adaptare.

Ședințele de consiliere și terapie suportivă sunt solicitate în momentele în care tensiunile și problematicile ce definesc traiul de zi cu zi ajung să copleșească semnalând necesitatea unui ajutor specializat în vederea identificării unor repere concrete.

Cui i se adresează terapia suportivă?

Terapia suportivă se adresează tuturor persoanelor care recunosc nevoia unor repere care să ne susțină aspecte decizionale ale vieții. Prin termenul suportiv aceasta indică faptul că se adresează indivizilor care simt nevoia unei relații de înțelegere și ghidaj.

Totodată, terapia suportivă soluționează probleme concrete cu care subiectul se confruntă și care afectează un anumit palier al vieții individului sub forma unor evenimente cu care nu s-a mai confruntat anterior și pe care dorește sa afle cum le poate gestiona.

Terapia suportivă – când poți apela la noi?

De ce să ne alegi pe noi?
În ce constă o ședință de Terapie suportivă?

Consiliere și Terapie suportivă în București

Echipa de Terapie suportivă a Centrului Realm din București debordeaza de profesionalism prin experiența vastă pe care au adunato de-a lungul anilor. Terapia suportivă în cadrul Centrului Realm aduce clientul într-un mediu organizat în beneficiul construirii unei atmosfere propice în reconstruirii perspectivelor față de situațiile întâmpinate. În acest sens, echipa de Terapie suportivă împletește profesionalismul, experiența și atmosfera relaxantă cu tehnici inovative și aplicative strategic spre susținerea și asigurarea echilibrului clienților Realm.

Cât costă o ședință de consiliere suportivă în București?

Ședință

1 ședintă x 50 minute
Lei 200

Abonamente pentru terapii suportive la centrul Realm

În Realm preocuparea pentru susținerea corectă a clienților noștri este una deosebită. Astfel, ne rezervăm dreptul de a te anunta că ceea ce implică necesitatea unui număr mai mare de 4 terapii suportive se va încadra ulterior la ceea serviciul de psihoterapie. Fiecare client va fi notificat în recepție, verbal, în legătură cu acest lucru spre evidențierea acordului său.
Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a treia ședință.

Abonament consiliere suportivă

4 ședinte x 50 minute
800 Lei 729

Specialiști în consiliere și terapie suportivă la centrul Realm

ȘTEFANIA Budacu

psiholog clinician

Terapie la centru/disponibilitate deplasări

ADELA MUNTEAN

psiholog clinician

Terapie la centru și online

Terapie suportivă: Ce spun clienții noștri?

Consiliere si terapie suportivă - Unde ne găsești?

Consiliere si terapie suportivă - Întrebări frecvente

Atunci când consideri că nimeni din cei apropiați ție nu ar ști cum să te îndrume, iar tu nu te descurci singur și ai nevoie de opinia unui specialist cu privire la o problemă actuală pe care îți doresti să o gestionezi corect, poți merge și este recomandat să urmezi terapia suportivă.

E recomandat ca la prima ședință de terapie suportivă să poți cunoaste față-n față terapeutul tău, însă dacă distanța vă desparte, tehnologiile noastra vă vor apropia, deci suntem lângă tine atât fizic, cât și online.

Celor actuale, lipsite de influența trecutului ce cauzează dezechilibre în viața individului.

Atunci când discuțiile se adâncesc, iar problematicile sunt identificate ca fiind venite din trecutul persoanei, este indicat ca subiectul să înceapă să urmeze ședințe de psihoterapie spre soluționarea problematicilor.

Adolescenților, tinerilor, adulților sau seniorilor, tuturor celor pentru care momentul de acum constituie o stare de stres cu nevoia imediată a suportului și ghidajului specializat.

Formular de programare

Scroll to Top