Consiliere și terapie suportivă

Suport și susținere

Terapia suportivă este cea cu ajutorul căreia individul beneficiază de empatia și susținerea de care are nevoie la traversarea anumitor etape ale vieții. Astfel, clientul pășește într-un mediu de acceptare și încurajare, în timp ce terapeutul urmărește cu interes întărirea mecanismelor sale de apărare și adaptare.

Ședințele de consiliere și terapie suportivă sunt solicitate în momentele în care tensiunile și problematicile ce definesc traiul de zi cu zi ajung să copleșească semnalând necesitatea unui ajutor specializat în vederea identificării unor repere concrete.

Cui i se adresează terapia suportivă?

Terapia suportivă se adresează tuturor persoanelor care recunosc nevoia unor repere care să ne susțină aspecte decizionale ale vieții. Prin termenul suportiv aceasta indică faptul că se adresează indivizilor care simt nevoia unei relații de înțelegere și ghidaj.

Totodată, terapia suportivă soluționează probleme concrete cu care subiectul se confruntă și care afectează un anumit palier al vieții individului sub forma unor evenimente cu care nu s-a mai confruntat anterior și pe care dorește sa afle cum le poate gestiona.

Terapia suportivă – când poți apela la noi?

De ce să ne alegi pe noi?
În ce constă o ședință de Terapie suportivă?

Consiliere și Terapie suportivă în București

Echipa de Terapie suportivă a Centrului Realm din București debordeaza de profesionalism prin experiența vastă pe care au adunato de-a lungul anilor. Terapia suportivă în cadrul Centrului Realm aduce clientul într-un mediu organizat în beneficiul construirii unei atmosfere propice în reconstruirii perspectivelor față de situațiile întâmpinate. În acest sens, echipa de Terapie suportivă împletește profesionalismul, experiența și atmosfera relaxantă cu tehnici inovative și aplicative strategic spre susținerea și asigurarea echilibrului clienților Realm.

Cât costă o ședință de consiliere suportivă în București?

Ședință

1 ședintă x 50 minute
Lei 200

Abonamente pentru terapii suportive la centrul Realm

În Realm preocuparea pentru susținerea corectă a clienților noștri este una deosebită. Astfel, ne rezervăm dreptul de a te anunta că ceea ce implică necesitatea unui număr mai mare de 4 terapii suportive se va încadra ulterior la ceea serviciul de psihoterapie. Fiecare client va fi notificat în recepție, verbal, în legătură cu acest lucru spre evidențierea acordului său.
Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 2-a ședință.

Consiliere suportivă

4 ședințe x 50 minute
800 Lei 760
Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 3-a ședință.

Consiliere suportivă

6 ședințe + 1 gratis x 50 minute
1400 Lei 1200
Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 4-a ședință.

Consiliere suportivă

8 ședințe x 50 minute
1600 Lei 1540
Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 6-a ședință.

Consiliere suportivă

10 ședințe x 50 minute
2000 Lei 1920
Abonamentul se achită integral la prima ședință sau parțial, 50 % la prima ședință și 50 % la cea de a 6-a ședință.

Consiliere suportivă

12 ședințe x 50 minute
2400 Lei 2300

Specialiști în consiliere și terapie suportivă la centrul Realm

Viorica Pîrlii

Psiholog clinician – practicant sub supervizare

Despre mine

Sunt psiholog clinician cu o profundă pasiune pentru lucrul cu oamenii și sprijinirea lor în procesul de autocunoaştere, vindecare și împlinire personală. Cu o abordare terapeutică bazată pe empatie, compasiune și acceptare necondiționată, mă dedic să creez un mediu sigur, cald și lipsit de judecată, în care fiecare persoană să se simtă pe deplin înțeleasă, acceptată și susținută. Prin cultivarea unei relații terapeutice bazate pe deschidere, încredere și respect reciproc, vom explora împreună gândurile, emoțiile și comportamentele cu care te confrunți, descoperind astfel resursele necesare pentru starea ta de bine și echilibrul interior.

Competențe

– Evaluare psihologică clinică/ Psihodiagnostic clinic
– Intervenție psihologică clinică și consiliere primară

Educație

– Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Licență: Psihologie, Universitatea
Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca
– Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Master: Managementul Resurselor
Umane, Universitatea din București
– Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Licență: Sociologie, Universitatea din
București

Teodora Neacșu

Psiholog clinician – practicant sub supervizare

Despre mine

Sunt psiholog clinician și terapeut ABA. Îmi dedic cariera copiilor și adulților în drumul lor către o viață echilibrată. De asemenea, realizez evaluări psihologice comprehensive pentru copii și adulți. Aceste evaluări ne permit să înțelegem mai bine dificultățile cu care se confruntă persoana evaluată și să dezvoltăm strategii eficiente pentru a le depăși.

Motivația mea provine din dorința profundă de a face o diferență în viețile celor cu care interacționez. Am fost întotdeauna fascinată de complexitatea minții umane și de capacitatea noastră de a ne adapta și de a ne dezvolta.

Cred cu tărie în puterea empatiei, a respectului și a profesionalismului. Fiecare persoană este unică, iar abordarea mea este întotdeauna adaptată nevoilor individuale ale fiecărui client. Sunt aici pentru a oferi suport, pentru a încuraja și pentru a ghida pe drumul către o viață mai împlinită și mai fericită.

Competențe

– evaluare clinică
– avize psihologice
– terapie ABA
Serviciile se adresează copiilor, adolescenților și adulților.

Educație

– Workshop „Expertiza psihologică în divorț: Conceptele psihojuridice pentru determinarea interesului superior al copilului” (2021)
– Workshop „Rolul cunoasterii stilului de comunicare in evaluarea personalitatii” (2021)
– Workshop „Examinare si reexaminare in psihofiziologia criminalistica” (2021)
– Performance Business Solutions – Școala de Vară „Outdoor-Leadership” (2017)
– Atelier de comunicare și dezvoltare personală – modulul I, II, III (2017)
– Universitatea din București, Facultatea de Psihologie, Master: Terapii cognitiv – comportamentale (2023-prezent)
– Universitatea din București, Facultatea de Psihologie si Științe ale Educației, Licență: Psihologie (2020-2023)

Terapie suportivă: Ce spun clienții noștri?

Consiliere si terapie suportivă - Unde ne găsești?

Consiliere si terapie suportivă - Întrebări frecvente

Atunci când consideri că nimeni din cei apropiați ție nu ar ști cum să te îndrume, iar tu nu te descurci singur și ai nevoie de opinia unui specialist cu privire la o problemă actuală pe care îți doresti să o gestionezi corect, poți merge și este recomandat să urmezi terapia suportivă.

E recomandat ca la prima ședință de terapie suportivă să poți cunoaste față-n față terapeutul tău, însă dacă distanța vă desparte, tehnologiile noastra vă vor apropia, deci suntem lângă tine atât fizic, cât și online.

Celor actuale, lipsite de influența trecutului ce cauzează dezechilibre în viața individului.

Atunci când discuțiile se adâncesc, iar problematicile sunt identificate ca fiind venite din trecutul persoanei, este indicat ca subiectul să înceapă să urmeze ședințe de psihoterapie spre soluționarea problematicilor.

Adolescenților, tinerilor, adulților sau seniorilor, tuturor celor pentru care momentul de acum constituie o stare de stres cu nevoia imediată a suportului și ghidajului specializat.

Formular de programare

Scroll to Top