Aviz psihologic

Evaluare specializată

Avizul psihologic reprezintă evaluarea realizată de către un psiholog acreditat în acest sens. Această evaluare se desfășoară prin distribuirea testelor specifice fiecărui aviz către persoana evaluată, ca la finalul evaluării și scorării rezultatelor obținute, să se poată decide eliberarea avizului cerut. Astfel, psihologul clinician se asigură la eliberarea avizului psihologic  prin intermediul testelor folosite de faptul că subiectul său se încadrează în limitele impuse și necesare pentru a se afla în posesia documentului solicitat.

Aviz psihologic: ce tipuri eliberăm?

Ce spun clienții noștri?

Avize psihologice - Unde ne găsești?

Aviz psihologi - Întrebări frecvente

Timpul pentru obținerea avizelor psihologice diferă de la situație la situație, însă totul se întâmplă cu celeritate. De regulă între una și două ore, toate documentele sunt deja în posesia ta.

Persoanele fizice ce vin la noi pentru testări și obținerea avizului sunt așteptate în sediul din Bd. Unirii, 27, iar persoanele juridice pot veni fie la noi, alături de angajații lor, ori ne pot solicita deplasarea spre facilitarea timpului de lucru.

Prețurile diferă de la un aviz la altul, motiv pentru care te rugăm să consulți lista de prețuri pusă la dispoziție pe site-ul nostru pentru aflarea celui de care ești interesat.

În cazurile rare în care acest lucru se întâmplă, psihologul oferă recomandări pentru managerierea situațiile ce sunt crezute a fi cauzele acestor probleme, iar ulterior vei fi așteptat pentru retestare. Eliberarea unui aviz înseamnă recunoașterea siguranței tale, iar neeliberarea lui poate fi protejarea ta de un rău iminent.

Nu. Scopul testărilor și avizelor psihologice este de a verifica starea și capacitățile persoanei de la un anumit moment dat în raport de cele pe care dorește să le urmeze. Astfel, valabilitatea unui aviz este de 6 luni de la eliberare, în general, în special pentru posibilitatea de a verifica ulterior eventuale modificări, evoluții sau stagnări ale persoanei. Diferitele perioade din viață ne influențează diferit, este firesc să existe fluctuații, important este să urmăm sfaturile specialiștilor.

Formular de programare

Scroll to Top