Aviz psihologic pentru angajare

Apt de muncă

Realm oferă o multitudine de servicii și asigură metodologii complexe și recognoscibile în sfera avizării psihologice întocmai pentru a asigura cele mai bune rezultate, favorabile angajatorilor ce doresc formarea unei echipe solide și stabile din punct de vedere psihologic. Bazându-se pe o echipă de profesioniști, Realm dispune de psihologi specializați, cu experiență și pregătire specifică în avizarea psihologică a profesioniștilor, ceea ce face ca procesul dedicat domeniului să fie unul descris de celeritate și prudență.

Aviz psihologic pentru angajare: termen de eliberare și valabilitate

Avizul psihologic pentru angajare este eliberat pe loc, posterior finalizării susținerii testărilor necesare și scorărilor acestora. Valabilitatea avizului psihologic eliberat este de 6 luni, ceea ce permite ulterior ca angajații să fie reverificați spre avizarea lor periodică potrivită domeniului lor de activitate.

 

Ce presupune obținerea avizului psihologic de angajare?

Ce tipuri de avize pentru angajare eliberăm?

Preț aviz psihologic pentru obținerea angajării

Aviz psihologic de angajare agenți de pază cu sau fără armă

Lei 220

Aviz psihologic de angajare polițiști cu sau fără armă

Lei 230

Aviz psihologic de angajare cadre didactice

Lei 260

Aviz psihologic de angajare meserii cu grad mare de risc

Lei 280

Aviz psihologic de angajare funcții de conducere

Lei 280

Aviz psihologic nivel de integritate – inspector antifraudă ANAF

Lei 260

Aviz testări periodice

Lei 200

Ce spun clienții noștri?

Aviz psihologic angajare în București - Unde ne găsești?

Aviz pentru angajare - Întrebări frecvente

Avizul psihologic de angajare reprezintă o evaluare complexă. Evaluările presupun testarea tip creion-hârtie sau informatizată, consilierea clientului în cadrul căreia sunt discutate aspecte diferite și pe baza cărora, coroborând cu rezultatele obținute, se concluzionează avizarea sau imposibilitatea acesteia. Prețurile acestei proceduri variază în funcție de avizul eliberat, prețurile fiind întotdeauna disponibile pe site, în secțiunea dedicată fiecărui aviz în parte.

Testarea psihologică realizată în vederea obținerii avizului psihologic de angajare durează până la 60 de minute, iar avizul este eliberat pe loc. Totuși, în funcție de specificitatea situației, timpul poate varia. Orice alte informații suplimentare sunt necesare pot fi discutate telefonic ori prin intermediul adreselor de email indicate în secțiunea de contact a site-ului Realm.

Cei care necesită aviz psihologic de angajare au profesii precum: agent de pază, polițist, cadru didactic, meserii cu grad mare de risc, funcții de conducere și inspectori de integritate.

Testarea se reface periodic, iar în funcție specificitatea domeniului profesional, perioada de reavizare poate să difere. În general, termenele variază de la 6 luni și să se extind până la 2 ani. Pentru informații suplimentare puteți întreba angajatorul sau consulta Codul Muncii alături de completările sale ulterioare.

Nu. Numai personalul psihologic certificat poate elibera aceste avize în baza specializări obținute și care atestă competența sa în sfera psihologiei muncii.

Formular de programare

Scroll to Top