Aviz psihologic FIV

Fertilizare în vitro

Centrul Realm este un centru de excelență în oferirea serviciilor psihologice specializate, fiind autorizat pentru eliberarea avizelor psihologice necesare procedurilor de fertilizare in vitro (FIV). Misiunea noastră este să oferim suport emoțional și profesional cuplurilor care își doresc să devină părinți prin intermediul tehnologiilor de reproducere asistată.

Centrul Realm este complet autorizat pentru eliberarea avizelor psihologice  de fertilizare in vitro, conform reglementărilor și standardelor naționale. Psihologii noștri sunt acreditați de Colegiul Psihologilor din România (CPR), garantând astfel cele mai înalte standarde de profesionalism și etică în practica noastră.

Aviz psihologic pentru FIV (fertilizare în vitro): ce presupune evaluarea psihologică?

Evaluarea psihologică pentru cuplurile care urmează să treacă prin procedura de fertilizare in vitro (FIV) este esențială pentru a asigura că aceștia sunt pregătiți emoțional și mental pentru provocările asociate cu procesul.

Iată o descriere a procedurii de evaluare psihologică:

Avizul psihologic pentru fertilizarea în vitro – în cât timp se eliberează?

Procedura de evaluare psihologică pentru cuplu în vederea obținerii avizului psihologic este esențială pentru a asigura că ambii parteneri sunt pregătiți emoțional și mental pentru provocările asociate cu fertilizarea în vitro). Aceasta implică evaluări detaliate, strategii de coping și suport continuu pentru a maximiza șansele de succes și pentru a asigura bunăstarea cuplului pe parcursul tratamentului.

Preț aviz psihologic FIV

Aviz psihologic FIV

Lei 200

Ce spun clienții noștri?

Aviz psihologic FIV în București - Unde ne găsești?

Aviz psihologic fertilizare în vitro – Întrebări frecvente

Un aviz psihologic pentru FIV este o evaluare realizată de un psiholog autorizat, menită să determine dacă un cuplu este pregătit emoțional și mental pentru a începe procedura de fertilizare in vitro. Aceasta include o serie de interviuri, chestionare și teste psihologice.

Avizul psihologic este necesar pentru a se asigura că ambii parteneri sunt pregătiți să facă față provocărilor emoționale și mentale asociate cu procesul FIV. De asemenea, ajută la identificarea și gestionarea eventualelor probleme psihologice care ar putea afecta succesul procedurii.

Avizul psihologic pentru FIV poate fi emis doar de un psiholog autorizat și acreditat de Colegiul Psihologilor din România sau de alte organisme profesionale recunoscute în domeniul psihologiei.

De obicei, sunt necesare: documente de identitate ale ambilor parteneri, dosarul medical care include istoricul tratamentelor de fertilitate, orice alte rapoarte medicale relevante.

După obținerea avizului psihologic pentru FIV, cuplul poate continua cu procedura de fertilizare in vitro conform planului stabilit cu clinica de fertilitate. Este posibil ca psihologul să ofere și suport continuu pe parcursul tratamentului.

Formular de programare

Scroll to Top